Mijn naam is Fridy van Bokhoven – van Horne. Ik heb een eigen praktijk in Raamsdonksveer voor kinderen in alle leeftijden en volwassenen met leer- en/of gedragsproblemen.
Ik ben een professionele, breed opgeleide remedial teacher die op maat hulp aan leerlingen in alle leeftijden biedt die op wat voor manier dan ook zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen met leren en/of in gedrag.
 
Ik heb 23 jaar als leerkracht basisonderwijs in alle groepen gewerkt. Hierna heb ik enkele jaren individueel en in kleine groepjes met kinderen in de basisschoolleeftijd gewerkt. Dit beviel me goed en ik vond dit op een prettige manier uitdagend en leuk.

 
Ik vroeg me echter steeds vaker af waarom een leerling bepaald gedrag liet zien of waarom het niet lukte om optimaal te presteren op school met het leren.
Dat motiveerde me om opnieuw te gaan studeren en hierdoor antwoorden op mijn vragen te krijgen. Na jarenlang diverse opleidingen gevolgd te hebben, besloot ik mijn eigen praktijk te openen.
Nu maak ik van mijn hobby mijn dagelijkse werk.

Door het jarenlange werken met kinderen in alle groepen van de basisschool heb ik veel ervaring opgedaan, weet ik ook waar ik naar toe moet werken en wat er van hen wordt gevraagd op school.
Op dit moment heb ik ook al flink wat ervaring gekregen en studies achter de rug om ook oudere leerlingen en volwassenen te kunnen helpen met leren en/of gedrag.
 

Ik heb naast mijn Pabo-opleiding om leerkracht te kunnen worden, o.a. de opleiding tot leraar speciaal onderwijs, remedial teacher, intern begeleider basisonderwijs gevolgd en me daarnaast breed en succesvol geschoold om allerlei problemen aan te kunnen pakken. Tevens heb ik geleerd om als coach leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs die vastgelopen zijn te helpen.
Ik blijf studeren en cursussen volgen om mijn werk goed en verantwoord te kunnen doen en tevens kan en mag ik gebruik maken van collegae met prima kwaliteiten en expertises in mijn intervisiegroep. Ik durf mijn grenzen aan te geven en ken deze ook, waardoor ik ook collegae kan en durf in te schakelen die een bepaald probleem m.i. nóg beter dan ikzelf aan kunnen pakken, waardoor een oplossing dichterbij komt. 
 
Als coach sta ik tevens vermeld op www.ikleeranders.nl, www.eclg.nl, www.junglememory.nl en www.time2control.nl