cover_ALL_GROEN_2018_spiraalACTIEF LEREN LEREN

VOOR WIE IS ‘ACTIEF LEREN LEREN’ GESCHIKT?

De cursus ‘Actief Leren Leren’ is voor scholieren vanaf 3 HAVO t/m 6 Gymnasium en voor studenten van MBO, HBO en universiteit.
Deze cursus is een vervolg op de cursus ‘Snel leren = leuk leren‘. Het is echter ook prima apart te volgen met eraan vastgekoppeld de workshop ‘Snellezen en mindmappen‘.

WAT HOUDT DE CURSUS IN?

Tijdens de cursus ‘Actief Leren Leren’ ga je werken en leren vanuit jouw eigen kwaliteiten en vaardigheden. Dit geeft je meer energie en dat heb je nodig om actief en succesvol te kunnen leren. Je gaat reflecteren op je eigen leerhouding en leergedrag. Ook ga je ontdekken welke invloed jouw mindset en motivatie op jouw leerresultaten hebben. Je leert focussen op hetgeen waar je invloed op hebt. Tenslotte ga je met behulp van jouw eigen ideale leermix jouw persoonlijk leerplan samenstellen. In zes lessen van een uur ga je aan de slag met:

  1. Leerhouding & leergedrag
  2. Mindset versus motivatie
  3. Reflecteren & doelen stellen
  4. Leren van fouten en successen
  5. Jouw persoonlijk leerplan
  6. Samenvatten & overhoren
  7. Toetsen voorbereiden & evalueren

Voor meer info over de cursus kun je kijken op de site van Studielift.

KOSTEN EN STARTDATA

De kosten zijn €280,00 inclusief BTW, materiaal, cursusboek en werkboek t.w.v. €45,00 bij een groepje van twee of meer cursisten. Indien de cursus individueel wordt gevolgd, komt er een bedrag € 45,00 bij. Mocht het aantal van zes lessen ontoereikend zijn, is het mogelijk om extra lessen te volgen. De kosten hiervoor bedragen €46,00 per uur per les.

Startdata:

  • Je kunt op verschillende momenten in het jaar in mijn praktijk met de cursus starten, over het algemeen na iedere vakantie.
  • Aanmelden kan via het contactformulier van deze website, rechtstreeks via een mail naar mijn mailadres  fridy-remedialteaching@kpnmail.nl  of bel: 0681402033.