HET OBSTAKEL DAT HUISWERK HEET

Ouderworkshop2-300x157

VOOR WIE IS WORKSHOP GESCHIKT?

Wordt het huiswerk maken een obstakel? En zou je willen weten hoe je je (klein)kinderen meer ondersteuning kunt bieden tijdens het ondersteunen van hun huiswerk? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Je krijgt van mij als remedial teacher en coach van Fridy Remedial Teaching en als trainster van de cursus ‘Snel leren = leuk leren‘ tips en er is ruimte om hierover met de andere deelnemers (ouders of geïnteresseerden) te praten. Wat bij de een niet werkt, kan namelijk heel goed bij de ander wel werken. Samen erover praten kan ook zorgen voor veel herkenning en wellicht geruststelling.

Zou je nu al wat goede adviezen en tips kunnen gebruiken ter ondersteuning van het huiswerk? Ga dan naar de website van Annemieke Groeneveld, de bedenkster en vormgeefster van deze cursus, zodat je daar alvast het handige en gratis e-book kunt downloaden, met daarin vol tips voor het organiseren rondom een huiswerkplek, en slimme huiswerk- en leertips: www.studielift.nl.

WAT HOUDT DE WORKSHOP IN?

De ouderworkshop ‘Het obstakel dat huiswerk heet’ bestaat uit één bijeenkomst van ongeveer twee uur en is inclusief een hand-out, koffie, thee en versnaperingen. Alleen ’s avonds en bij minimaal vier deelnemers. Hieronder staan onderdelen die o.a. aan bod komen tijdens de workshop:

  1. Om een doel te bereiken is motivatie nodig;
  2. Ritme, routine en planning;
  3. Verschillende leerstijlen/voorkeuren;
  4. Helpen met huiswerk en overhoren;
  5. De do’s en don’ts.


KOSTEN EN STARTDATA

De kosten zijn €25,- per persoon, €40,- per stel, inclusief BTW en hand-out.

Startdata:

  • Aanmelden kan via het contactformulier van deze website, rechtstreeks via een mail naar mijn mailadres:  fridy-remedialteaching@kpnmail.nl of bel: 0681402033.
  • Annuleringsvoorwaarden: Tot een week voor aanvang van de avond kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna is de betaling verschuldigd. Indien mogelijk kan er wel een andere avond bezocht worden van het betaalde bedrag.