Op Weg Naar Snel Leren is Leuk Leren en Time 2 Control (www.studielift.nl)

Ik heb de opleiding tot coach Snel Leren is Leuk Leren gevolgd en mag dit dus in mijn praktijk aanbieden aan kinderen die dit trainingsprogramma nodig hebben.
Zit je eind groep 7 of in groep 8 en wil je nu alvast aan de slag om goed te leren leren? 
Wil je ontdekken of de cursus Snel Leren is Leuk Leren jou straks gaat helpen om meer en makkelijker te leren in minder tijd? 

In drie lessen van één uur gaan we:

  • kijken welke agenda je het beste kunt gebruiken op de middelbare school en hoe je zo snel en makkelijk mogelijk je huiswerk op kunt schrijven
  • kijken naar de soorten huiswerk en hoe je grote brokken huiswerk het beste kunt aanpakken
  • focuslezen, waardoor je concentratie ook wordt verbeterd en als je beter focust, onthoud je beter wat je leest
  • de eerste stappen van mindmappen zetten
  • sleutelwoorden herkennen in korte teksten: hoe haal je de kern uit een stuk tekst 
  • snelle pictogrammen maken. 
  • woordjes en begrippen goed leren door middel van bijvoorbeeld leerkaartjes

Kosten voor deze leerzame en goede cursus zijn totaal € 95,–. Bij vervolginschrijving voor de cursus 'Snel Leren is Leuk leren' ontvang je het cursusboek ter waarde van € 29,95 cadeau. 

Het is ook mogelijk voor mij om deze cursus Op Weg Naar Snel Leren is Leuk Leren aan leerlingen in groep 8 of klas 6 in een groepje van maximaal vijftien leerlingen aan te bieden.
 
Voor meer informatie over Op Weg Naar Snel Leren is Leuk Leren verwijs ik graag naar de website van Studielift www.studielift.nl, waar ik als coach, voor deze en ook voor de cursus Snel Leren is Leuk leren, die geschikt is voor wat oudere leerlingen, vermeld sta. Neem ook gerust contact op met mij.